Η εκπαίδευση των εκπαιδευτικών στο Minecraft 4ωρο hands – on Workshop

Η Τεχνολογία & Εκπαίδευση Α.Ε. (Technokids – Technoplus) είναι μία εταιρεία με 26ετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης πληροφορικής. Έχει υλοποιήσει με επιτυχία πάρα πολλές εκπαιδεύσεις σε μαθητές και εκπαιδευτικούς φορείς. 

Η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια υπάγεται στο δυναμικό των Microsoft Authorized Education PartnersMicrosoft Global Training Partners & Minecraft Global Training Partners μια διάκριση που μας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσουμε εκπαιδεύσεις προς εκπαιδευτικούς φορείς στις νέες τεχνολογίες και στα ακαδημαϊκά προϊόντα της Microsoft όπως το Minecraft Education.

Περιεχόμενα εκπαίδευσης:

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ο εκπαιδευόμενος παραλαμβάνει το “Minecraft Kit”:

  1. Βιβλίο – Ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό οδηγό με αναλυτικές οδηγίες.
  2. Ατομική Συνδρομή για 1 έτος στο Minecraft Education.
  3. Ατομική Συνδρομή για 1 έτος στο Office 365 Academic Online.
  4. Οδηγός εργαστηρίου (Συνταγές & Παρασκευές).
  5. Αυτοκόλλητα με Minecraft Ήρωες.

Στόχος μας είναι να αποκτήσουν οι μαθητές γνώσεις μέσα από ένα Game Based περιβάλλον για μια δια βίου γνώση και εμπειρία!

Σύμφωνα με μελέτη που έγινε, το 98% των εκπαιδευτικών ανέφερε ότι η επίλυση προβλημάτων είναι η κορυφαία δεξιότητα που μαθαίνουν οι μαθητές από το Minecraft Education. Επιπλέον, οι μαθητές σημείωσαν σημαντικές βελτιώσεις ως προς τη δημιουργικότητα, την αποτελεσματικότητα, τις δεξιότητες ανάγνωσης και γραφής, τη συνεργασία και την υπολογιστική σκέψη. Συμπερασματικά, η «υποστηριζόμενη, σχολική και σκόπιμη χρήση» του Minecraft Education οδηγεί πραγματικά σε σημαντικά μαθησιακά αποτελέσματα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο