Εκπαιδευτικοί

Η εκπαίδευση των εκπαιδευτικών στο Minecraft 4ωρο hands – on Workshop

Η Τεχνολογία & Εκπαίδευση Α.Ε. (Technokids – Technoplus) είναι μία εταιρεία με 23ετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης πληροφορικής. Έχει υλοποιήσει με επιτυχία πάρα πολλές εκπαιδεύσεις σε μαθητές και εκπαιδευτικούς φορείς. 

Η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια υπάγεται στο δυναμικό των Microsoft Authorized Education PartnersMicrosoft Global Training Partners & Minecraft Global Training Partners μια διάκριση που μας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσουμε εκπαιδεύσεις προς εκπαιδευτικούς φορείς στις νέες τεχνολογίες και στα ακαδημαϊκά προϊόντα της Microsoft όπως το Minecraft: Education Edition.

Περιεχόμενα εκπαίδευσης:

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ο εκπαιδευόμενος παραλαμβάνει το “Minecraft Kit”:

  1. Βιβλίο – Ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό οδηγό με αναλυτικές οδηγίες.
  2. Ατομική Συνδρομή για 1 έτος στο Minecraft: Education Edition.
  3. Ατομική Συνδρομή για 1 έτος στο Office 365 Academic Online.
  4. Οδηγός εργαστηρίου (Συνταγές & Παρασκευές).
  5. Αυτοκόλλητα με Minecraft Ήρωες.

Στόχος μας είναι να αποκτήσουν οι μαθητές γνώσεις μέσα από ένα Game Based περιβάλλον για μια δια βίου γνώση και εμπειρία!

Κόστος εκπαίδευσης: Επικοινωνήστε μαζί μας
Κόστος εκπ. Υλικού Εισηγητή 40€

Σύμφωνα με μελέτη που έγινε, το 98% των εκπαιδευτικών ανέφερε ότι η επίλυση προβλημάτων είναι η κορυφαία δεξιότητα που μαθαίνουν οι μαθητές από το Minecraft: Education Edition. Επιπλέον, οι μαθητές σημείωσαν σημαντικές βελτιώσεις ως προς τη δημιουργικότητα, την αποτελεσματικότητα, τις δεξιότητες ανάγνωσης και γραφής, τη συνεργασία και την υπολογιστική σκέψη. Συμπερασματικά, η «υποστηριζόμενη, σχολική και σκόπιμη χρήση» του Minecraft: Education Edition οδηγεί πραγματικά σε σημαντικά μαθησιακά αποτελέσματα.