Λίγα λόγια για εμάς:

Η Τεχνολογία & Εκπαίδευση Α.Ε. (Technokids – Technoplus) είναι μία εταιρεία με 26ετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης πληροφορικής και παρέχει εκπαιδευτικό υλικό και υπηρεσίες εκπαίδευσης για τη σωστή χρήση των Νέων Τεχνολογιών. Έχοντας ως βάση τη μέθοδο Project & Game Based Learning με δραστηριότητες STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) & ICT (Information and Communication Technology) προετοιμάζουμε τη νέα γενιά να ενταχθεί με επιτυχία στον παγκόσμιο «επαγγελματικό χάρτη».

 Η εκπαιδευτική μας μέθοδος εφαρμόζεται στην Ελλάδα από το 1997 σε περισσότερα από 75 ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και 18.000 μαθητές.

Η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια υπάγεται στο δυναμικό των Microsoft Authorized Education Partners, Microsoft Global Training Partners & Minecraft Global Trainers μια διάκριση που μας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσουμε εκπαιδεύσεις προς εκπαιδευτικούς φορείς στις νέες τεχνολογίες και στα ακαδημαϊκά προϊόντα της Microsoft.

Η ικανοποίηση και ο ενθουσιασμός που εκφράζουν οι συνεργάτες μας που εφαρμόζουν τη μέθοδο αυτή, αποτελούν για εμάς την πιο ουσιαστική απόδειξη για την αποτελεσματικότητα του εκπαιδευτικού μας προγράμματος.